Deel deze pagina:

De Jeugdbescherming van morgen

Kom naar ons symposium ‘De jeugdbescherming van morgen!’

Op maandag 18 september vindt in Nieuwegein ‘De jeugdbescherming van morgen!’ plaats, hét symposium voor iedereen die het beschermen van kinderen tot zijn verantwoordelijkheid rekent. Kom ook en laat je informeren en inspireren! Meld jezelf alvast aan.

Op 18 september 2017 ronden we het programma ‘Nieuwe Jeugdbescherming’ af. Onder de naam ‘Swing’ voerden verschillende gecertificeerde instellingen de afgelopen twee jaar, veelal in samenwerking met wijkteams en gemeenten, elf vernieuwende projecten uit. Zij presenteren tijdens het symposium ‘De jeugdbescherming van morgen!’ hun resultaten en vernieuwende werkwijze. Ook andere, voor de aanpak van kindermishandeling, belangrijke vernieuwingen passeren de revue.

Verder kijken we vooruit naar de jeugdbescherming van morgen. In meer dan 40 workshops, lezingen en masterclasses delen we vernieuwende praktijken, onorthodoxe visies en ervaringen. In een debat discussiëren we over de toekomst van de jeugdbescherming en de rol van de samenleving daarin. Daarbij gaan we de controverse niet uit de weg.

Meer informatie over het programma van dit symposium volgt in de loop van juni. Aanmelden kan nu al!
Deelname is gratis.

Wil je meer informatie over het symposium? Neem dan contact op met Harry van den Bosch (H.vandenBosch@nji.nl/ 06 25 66 07 19) of Josine Holdorp (J.Holdorp@nji.nl/ 06 25 66 06 67).

Geplaatst op 23-5-2017 door Lucinda van Ewijk interesting8 1249 0

0 Reacties

Geef een reactie

Stuur mij een email bij een nieuwe reactie.